Segmen : I Adore My Bias.


 http://i.imgur.com/oz5Yy.png 
Nak join ? Click banner.

1. Bila korang mula minat Kpop ? 
  Ikha mula minat Kpop bila kawan Ikha , Anis introduce B2st dekat Ikha. Waktu tu Ikha still    
      sekolah  rendah lagi. Pastu waktu balik kampung sepupu Ikha ajak Ikha tengok SBS Gayo 
      Daejun Ikha mula minat Kara.

2. Bias yang pertama korang minat siapa ?
  Junhyung

3. Korang ada berapa bias ?
  Waduh pak , ramai banget. Tak terkira sudah.

4. Top 3 bias korang minat siapa ?
  Junhyung , Baekho , Hara.

5. Kenapa korang minat dia ?
  Junhyung : Personality dia berbeza dari others
      Baekho : His smile
      Hara : Sebab muka dia macam kanak-kanak bila tak di make-up

6. Macam mana korang boleh minat dia ?
  Kalau yang top 3 tu sebab diorang attractive and menonjol dari yang lain.

7. Gambar bias korang yang paling suka ?

   http://static.tumblr.com/w5ye4fu/PhOm77bff/tumblr_m6zix1ejtd1runuilo1_400.png   http://data.whicdn.com/images/39919780/tumblr_mbsisnRAK21rqdzb7o1_500_large.png http://data.whicdn.com/images/45726966/tumblr_mesfj5s4Vu1rfv7oxo1_500_large.jpg

8. Suara bias korang dalam lagu/cerita apa yang paling korang suka?
  Junhyung : Waktu dia rap lagu Caffeine
      Baekho : Waktu dia menjerit 'Arghhh' dalam lagu FACE.
      Hara : Waktu dia gelak

9. Apa yang special pasal bias korang ?
    Diorang unik dan style diorang captivating.

10. Group Kpop mana yang korang paling minat sekarang ?
  B2ST , Nu'est

11. Music video Kpop mana yang korang paling minat ?Nyatakan sebab.
  Face : Tarian diorang bertenaga. ( Nu'est )
       Baby Good Night : MV tu sangat comel. ( B1A4 ) 
       Crazy : Sebab video tu sweet. ( Teen Top )

12. Korang pernah tak pergi konsert / showcase diorang ?
  Never. TT_TT  #sadlife

13. Album Kpop apa yang korang ada sekarang ?
  Tak da. =.=''

14. Kalau korang diberi peluang untuk ke Korea..bias mana yang korang nak jumpa   
       dulu?
  Junhara.
15. Andai kata 3 ultimate bias korang tu baca post ni.. apa ucapan korang untuk dia? 
  ''Junhyung oppa , take good care of Hara. Don't let her go. >//< Baekho oppa , 
       saranghaeeeeeeeee.''
Tag : Aira  Neko  Nana
Thank you //BOW 

1 comment:

jjikjjikl said...

DARI SEGMEN YANG SAMA :)

http://jjikjjikl.blogspot.com/2012/12/segmen-i-adore-my-bias-by-amni-and.html