Segmen : My Awesome Flawless Bias



http://i.imgur.com/WPnnL.png

Nak join klik banner
Ohmaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! First of all nak cakap thank you dekat Farzana sebab buat  segmen yang kedebabooooom ! Meletup ini ! *cewah* Ok. Ikha nak mula merapu dah ni. Sila bersedia. My awesome flawless bias ialah... Jeng jeng jeng... Yong Junhyung. Alaaaaaaaaaaahhh rapper dalam kumpulan B2ST tu. Yeah that's right Joker. First impression Ikha dekat dia ialah dia agak show off. Ikha pun tak tau kenapa Ikha rasa macam tu. Sebab cara dia rap kot. Maybe. Dulu Ikha takda lah minat sangat K-pop macam sekarang. Sekarang ni , kalau nampak ja gambar B2ST , boleh runtuh bangunan Ikha melompat. Fanatic ? No.

 Tapi bila dah lama-lama Ikha kaji selidik pasal Joker ni. Terus hati Ikha jatuh terguling guling tak bangun dah. Ikha rasa dia paling charming dalam group. Dia maybe tak da badan macam Gikwang , tak aegyo macam Yoseob tapi , dia pendiam dan gila macam Ikha. Ok tak macam Ikha sangat. Secondly is , tinggi dia. Ouh Ikha memang sangat suka manusia manusia tinggi ni. Dah la tinggi pandai berfesyen pulak tu. Eh ? Tak caye ? Meh Ikha tunjuk.

http://b2stindonesia.files.wordpress.com/2011/08/b2stind-110731junhyungbacktokorea1.jpg http://img694.imageshack.us/img694/3424/110112incheonairport1.jpg  http://b2staus.com/xe/files/attach/images/431/536/005/8f9ac85c5147d6633da9a0013610737d.jpg 

Nampak tak ? Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kan dah kata. It's okay. Tengok tak perlu kata apa apa. Tengok tak perlu kata apa apa. Betapa fashionistanya dia. Ikha rasa spectacles dah berjuta lah kot. Tengok baju dia baju dia tu sangat lah trendy. Dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. yang terakhir ialah , cara dia pegan mic. *ni ape kes masuk cara dia pegang mic ni ?*  Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Cara dia pegang mic adalah sangat ter paling sungguh amat sekali *melebih* sama dengan Ikha ! First time Ikha tengok cara dia pegang mic tak perasan sangat sebab waktu tu fancam. Tak clear sangat tapi bila tengok dekat Music Bank. Perghhhhhhhhhhhhh ! Pengsan 4 saat Ikha. Sama ! Ouhhhhh. Memang telah ditakdirkan. Hahahaha gedik. Rasanya sampai sini ja kottttttttttt. Farzana suruh letak gambar bias yang paling seksi at least satu. Muahahaha Ikha tak kira tak letak selonggok jugakkkkkkkkkkk. Muahahahahhahaha.

 http://s3.favim.com/orig/39/b2st-beast-junhyung-korean-kpop-Favim.com-326922.jpg http://app-river.com/wp-content/uploads/2012/10/9141beast-selca-285x285.jpg
http://static.socialgo.com/cache/208650/image/242.jpg http://static.tumblr.com/w5ye4fu/PhOm77bff/tumblr_m6zix1ejtd1runuilo1_400.png

Selonggok lah sangat. (( :

3 comments:

NaSriZ FaRdiSza said...

pemint kpop nie...kalah kite...hehehehe...

Ikha said...

@NaSriZ FaRdiSza Hahahha. Malu kite. (( :

Ni'mous said...

Junhyung handsome *O* Thanks for join ;♡;